Så här gör jag; Tortilla, SantaMaria orignal soft blir bäst (bra storlek efter vikning). Mängden är ju alltid svår att uppskatta, men ju mera ost ju krämigare förstås :) och så beror det ju på hur många man orkar äta. Men det går åt lite mindre fyllnad än man tror.

Räkor, I går hade jag frysta och då måste de ha fått tinat jätteordentlig och sedan torkar jag av dom så det inte rinner saft ur tortillan sedan.
Purjolök, ca 10 cm
Färska babyspenat, 3/4 av en stor påse (jag gillar spenat).
Svartpeppar
Så här gjorde jag:

Har haft ett liknade recept på bloggen innan men då hade jag färska räkor och sparris i. Men det går ju att fylla med det man gillar bäst, kanske någon god skinka om man gillar det istället för räkorna.
Verkar mums! Det får jag nog prova.
SvaraRaderaKramar
Lene
Ser gott ut! :) Tortillabröd blir ju så goda när de steks!
SvaraRadera