lördag 1 december 2012

Lucka 1, Dekorerade Adventsljus

Lucka 1.
Idag är det äntligen dags för första luckan i bloggens julkalender och idag blir det ett lätt pyssel till ljus. Har dekorerat stora blockljus från IKEA men det går jättebra att måla på vilka ljus som helst.

På Panduro finns det ett kit med ljusfärg att köpa i fem olika färger som heter Candle Deco. Flaskorna är jättebra att måla med och resultatet blir bra och passar säkert för mindre barn också. På det stora ljuset gjorde jag adventssiffror och sedan fullt med små vita prickar. Tycker det blir fint med den vita färgen på vita ljus.

Bra att tänka på är att färgen tar ett tag att torka så man inte pajar baksidan :)

Mitt andra ljus gjorde jag med en dekor som också är köpt på Panduro och som heter Candel Decorations. Hur lätt som helst att fixa till. Klipp av den dekoren man ska använda och lägg ner den i lite ljummet vatten, till bilden lossnar. Lägg bilden på blockljuset och stryk försiktigt ut bilden med fingret. Låt torka och vips så är ljuset hur juligt och snyggt som helst.

7 kommentarer:

 1. Vad fint med vitt på vitt, superbra idé som gärna " lånas" ha en fortsatt bra helg.

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med en adventskalender, den kommer jag att följa. Tack för dagens tips o ha en fortsatt härlig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. jag vill önska dig skön 1th advent

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med adventskalender fina ljus
  Ha en vrå kväll

  SvaraRadera
 5. Kuuuul och spännande! Fina ljus! KRAM

  SvaraRadera
 6. Tack! vilka snälla kommentarer till mig både om ljusen och att ni verkar gilla idén med min julkalender. Ha det jättebra Karin

  SvaraRadera