fredag 21 december 2012

Lucka 21, Ljumna Snittar Med Brie Och Honung


I dagens (eller kvällens) lucka finns de här små godingarna :) Jag menar det är ju ändå fredag och julledigt. De passar lika bra som ett litet tilltugg före maten eller som en liten ostdessert efter maten. Brieosten blir mycket god ihop med honungen och rosmarin, prova och hoppas det smakar.

Plocka fram :
Rostbröd
Brieost
Honung gärna flytande
Rosemarin

Gör så här:
Skär bort kanterna på rostbrödet och dela skivorna i trekanter. Skär skivor av brieosten, lägg på och tryck ut lite grann. Häll eller ringla på honung, det funkar bra med honung på burk också. Lägg på lite rosemarin på varje bit, färsk är bra men har man torkad går det ju också bra.

Grädda i 225 grader i ca 4-5 minuter.

1 kommentar:

  1. Åker direkt ner i receptmappen, tack för tipset. Trevlig helg. Kramisar Tina

    SvaraRadera