lördag 12 oktober 2013

L Som I ...

Liten Låda!

Idag har vi varit ute i naturen och letat geocaching och då är det just små lådor som brukar vara gömmorna, i lådorna ligger det en Loggbok som man skriver in sitt alias i. En liten virkad figur lämnar jag i gömmorna ibland, så idag fick den här lilla gröna en liten låda att bo i.

och LOKA
I utflyktskorgen hade det packats ner nya sortens LOKA med vintersmak/pepparkaka. Tyckte det lät lite läskigt men var såklart tvungen att prova, och vi tyckte den var riktigt god konstigt nog. Helt klart lite julig med smak av mjuk pepparkaka :) Den kommer vi att köpa igen.

Så idag har jag två bilder till bokstavsutmaningen hos Bara Sara och Fröken Foto. Klicka in till dom om ni vill se flera roliga och fina tolkningar på bokstaven L.

3 kommentarer:

 1. Så många bra L du fick in där ;) Loka päron är min stora favorit!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Så fiffiga L. Min man älskar caching. Imorgon ska han ta en myst där han ska klättra i träd. Får se hur det går? Ha en fin söndag Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter spännande med trädklättring men vi håller oss på backen men det har blivit lite bergsklättring några gånger. Ha en fin söndag och önska mannen lycka till i trädet, Karin

   Radera