tisdag 29 oktober 2013

Ö Som I ...


Oj det är dags för bokstaven Ö, vad fort ett alfabet kan gå och jag tror att den här månaden går lite extra fort för att bokstavsutmaningen blir som en adventskalender tycker jag. Ja just det, en adventskalender har jag tänkt att ha på bloggen i år också så jag hoppas att ni tittar in i mina luckor i december.

Vad fick då bli min sista bild i utmaningen? Jo, ett Öde träd på min favoritplats på den Ö där jag har funnit mitt livs kärlek.
Vill ni se på flera Ö-bilder klicka in till Bara Sara eller Fröken Foto när alla bloggar finns som är med i utmaningen. Vill också passa på att tacka Sara och Malin som ordnat den här roliga fotoutmaningen som verkligen har ett bra syfte, där varje kommentar är värd 1 krona till bröstcancerfonden. Ett stort tack också till alla fina kommentarer jag fått under alfabetet.

8 kommentarer:

 1. Så fint öde träd. Stenen som ett hjärta fint! Känns lite sorgligt att utmaningen är slut. Kul med adventskalender! Ha en fin kväll! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Någon adventskalender utlovar jag inte, men lite julförberedelser ska det nog dyka upp även hos mig!
  Tro det eller ej men vi har haft störmavbrott här igen! Nu lagas det middag i panik i hopp att hinna få den klar innan det händer något igen!
  Även om jag inte hittat min kärlek på den där Ön, så är den mig ändå kär och jag längtar ofta dit!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Läckert träd och hjärtat... gillas!!! Tusen tack för din medverkan i fotoutmaningen! Det har verkligen varit sååå kul!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. fina bilder... och vilket vackert träd!

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för ditt gulliga spökmönster. Jag ändrade lite på munnen . Min man tyckte att den skulle vara neråt. Så blev det . Ha ha !!!! Kram Eva

  SvaraRadera
 6. så fint tolkat av Ö, spännande med en adventskalender den ser jag fram emot. Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig bild på hjärtat i sten ;)).....jaa allt har sitt slut.....önskar dej en fin dag/kväll......kram från bia!

  SvaraRadera
 8. Fin tolkning av ditt Ö och så fint att ha ett minne på det viset! Tack Karin att du varit med i A-Ö, i år också!!! Kram Sara

  SvaraRadera