tisdag 1 oktober 2013

ROSA Grejer Och Band

Oj, just nu i denna minut är det verkligen oktober :) och det innebär också att det är den rosa månaden. En månad då många vi är många som tänker extra på bröstcancer, denna hemska sjukdom som drabbar så många som man helst skulle vilja plocka bort från allt och alla.

Men nu är möjligheterna att stötta och stödja forskningen igång för fullt, köp och handla grejer som stödjer forskningen hela tiden, inget kan vara bättre. Här är länken till till alla ROSA produkter som säljs i år för Cancerfonden, allt från disktrasor till bankkort.

Rosa BandetDet lite mörkare enfärgade rosa bandet säljs av Bröstcancerfonden och de har också ROSA produkter, som säljs till förmån för dem.
Geisha


Jag ska nog köpa mig en Geisha chokladkaka idag. Då äter jag ju inte bara för den goda saken skull utan gör någonting bra också.

1 kommentar:

  1. Jag har ett rosa bankkort och stödjer Bröstcancerfonden varje gång jag handlar med det året runt! Och visst blir man glad när man hör att forskningen går framåt som när de igår pratade på nyheterna om nya metoder med värmebehandling som kan ersätta operationer i framtiden!
    Då känns varje krona man skänkt så rätt!
    Ha en bra dag och här ska det köpas rosa disktrasor idag!
    Kramar till dig!

    SvaraRadera