Här är mitt recept till 16 sconesbullar:
100 g margarin
ca 9 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk örtsalt
4 dl mjölk
Gör så här:
Det är bra om margarinet är lite rumsvarm, blanda det med mjölet (nästan allt) och fördela i småbitar (jag använder händerna). Tillsätt sedan salt och bakpulver, blanda. Häll till sist i mjölken och blanda till en ganska kladdig deg, tillsätt eventuellt det sista av mjölet. Dela degen i 16 bitar och forma till små kakor, lägg på plåt.
Grädda i 225 grader i ca 10 min.
Ät och njut av en mysig frukost eller till eftermiddagsthé.
Jättegott med apelsinmarmelad till, här är mitt recept.
Så gott!!
SvaraRaderaKram Madame Edith
Så gott det ser ut. Kram Pernilla
SvaraRaderaÅh ser fantastiskt gott ut. Kram
SvaraRadera