onsdag 30 oktober 2013

Allt Är Som Vanligt Igen


Nu är bloggen som vanligt igen, ja ni som tittar in här sista tiden har nog märkt att jag varit med i en bokstavsutmaning till förmån för bröstcancerforskningen. Men nu är allt som vanlig igen. Nu blir det stickat, virkat, lästa böcker, recept och en och annan promenad eller utflykt.

Blåsten är också lite mer som vanligt idag tycker jag, visst blåser det men det ska det ju på hösten. Till och med trollet fick följa med på kvällspromenaden idag och bli med på ett suddig bild :)

4 kommentarer:

 1. Jag tycker bokstavsutmaningen varit en trevlig bloggtid! Många fina inlägg du bjudit på! Här är fortfarande Simones framfart kännbar! Elavbrotten avlöser varandra och idag blev det nästan en hel dag utan el igen!
  Lunch på Emporia och lite shopping fick det bli som tröst!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Va kul om du tänker ha en adventskalender..jag har ju haft det nu i 2 år o visst skall jag väl ha det även i år med små tävlingar, ha jag tänkt mej.Va gulligt det lilla trollet är!

  SvaraRadera
 3. Det har varit väldigt kul med bokstavsutmaningen. Tycker nästan det känns lite tomt nu. Gulligt ditt troll är. Har en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också det har varit superkul att delta i den utmaningen. Adventskalender, nu blir jag nyfiken ;) November får gå fort! Jag kommer också att fortsätta hänga med dig!
  Ha en härlig kväll!
  Kramen

  SvaraRadera