fredag 29 mars 2013

Nu Kan Påsken Börja


Idag börjar påsken tycker jag, med första lediga påskdagen. Påskpyssel är fixat och riset är intaget, lindade om mina nya tovade gula band. Lite påskmat måste det också bli, köper en sill från Abba som jag tycker är riktigt god, fläderblom med citron den passar till påsk.


Till påsk brukar vi också gör vår Silllröra S:t Hans här är receptet det är en frisk sillröra av matjesill med currysmak som passar lika bra till påsk, midsommar eller jul.

Men nu måste jag sätta lite fart för ikväll ska det bli påskmiddag för i alla fall en tredjedel av släkten :) Det blir bland annat en chokladig påsktårta med tryffel som jag bakade igår, det kommer recept på den.

4 kommentarer:

  1. Vi bakar din Schwiezernöt tårta idag! Matte fick kliande ögon efter att ha malt alla nötterna, men vad gör väl det, bara gästerna blir nöjda!
    Smeten blev väldig fluffig, men något smakprov blev det inte! Matte verkar tro att jag också är allergisk mot nötter!
    Ha en riktigt bra dag och en trevligt släktkalas!
    Puss från Melody

    SvaraRadera
  2. Hoppas det blir ett härligt släktkalas .

    SvaraRadera
  3. Ha en härlig påskhelg vännen o njut av det goda. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Jag håller med dig!
    Önskar en Glad Påsk!
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera