måndag 22 april 2013

Vitsippor


Vitsippor, ja nu finns de lite överallt och snart är det helt vitt ute. Blev jätteglad när jag hittade igår så jag kunde plocka med en bukett hem, de doftar riktigt gott. Jag struntar i om det är många andra som också har små våriga buketter på sina bloggar :) för jag tycker det är så mysigt och fint nu att ta in de första vårblommorna.

9 kommentarer:

 1. Oj va många vitsippor du hittat. Jag fick ihop en liten, liten bukett på sådär sju åtta vitsippor. Men jag var glad för dom! Inte klokt va sent allting är! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Åh, så härliga bilder! Det är vår med vitsippor.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Åh, underbart! Vitsipporna har inte kommit till vår skog ännu. Jag längtar tills marken blir täckt av dem. Såg däremot pyttesmå knoppar av liljekonvaljer, så vi går helt klart mot rätt tider!

  SvaraRadera
 4. Visst är det vackert med en så enkel fin blomma som sprider så mycket glädje.
  kram/ Y

  SvaraRadera
 5. Nu blir jag allt lite avis. Har letat efter vitsippehav att fota en flicka i. Men här har jag inte sett till några... :)

  SvaraRadera
 6. Våren har kommit till dig också.

  SvaraRadera
 7. Det var en befriande tanke. Även om alla andra har vitsippor och vårblommor på sina bloggar vill jag ha det iallafall. Håller med dig och vitsippan är en blomma lite över de vanliga. Glad vår!

  SvaraRadera
 8. ÅÅhh, lite vårblommor skulle sitta fint nu. Det enda vita på marken här uppe är snö. Men den börjar ge sig mer och mer och snart så! Då är våren här med stormsteg.. =)

  Underbar bild, får en verkligen att längta..

  SvaraRadera
 9. det första vårblommorna är underbara så härliga att plocka in och njuta av.

  SvaraRadera