lördag 13 april 2013

Stickad Halsduken, Får Ett Nytt Försök

I vinter har jag startat en stickning av en halsduk/sjal och det är ett lätt mönster som passar bra framför tv:n om man inte är för trött :) Efter att stickat ett tag börja jag tycka det vara konstigt att det gick åt så mycket garn, upptäckte då att modellen är uppstickad i tibetansk jakull som är mycket tunn och lätt. Tappade lite sugen då men efter att ha letat efter mera garn i samma färg har jag bestämt mig för att sticka mig en lite kortare halsduk som kommer att bli perfekt att ha om halsen när det blåser. Jag stickar i Freja från Svarta fåret och mönstret var i Allers nr 1/12, tack för tidningen snälla kusinen.

3 kommentarer:

 1. Lätt och lätt, är det inte vart 4:e varv man får lyfta blicken från tv:n? Ibland får man göra nödlösningar, själv tröttnade jag på en halsduk och sydde ihop den till en cirkel och den blev användbar även så.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. hi hi, jo det stämmer att man får titta var fjärde varv :)Ska se hur lång den här blir i och med att jag har "fel" garn men den här kommer att bli mjuk i alla fall. Ha en härlig söndag Karin

   Radera
 2. Snyggt!! Ser ut som det blir lite spetsmönstrat. Ha en bra dag. Kram Anna

  SvaraRadera