söndag 27 april 2014

En Kopp The På Rutin

En helt vanlig kopp the kan tyckas men för mig är det så mycket mera. Jag älskar mina två thekoppar som båda är stora och väl "indruckna", den här gula med blommor kommer från Etelhems krukmakeri på Gotland och är vid och bra. Min andra kopp är riktigt stor, hög och smalare som håller the varmt länge. Som thedrickare har man ju många favoriter i smaker men riktigt starkt Earl Grey är aldrig fel och gärna från Harrods eller någon annan bra thebutik i England, säga vad man vill med smaken är betydligt kraftigare enligt mig i det landet på deras stora påsar.

Ja idag är det alltså söndag och fotoutmaning igen hos Vänner emellan och fy vad jag har tänkt, tänkte inte vara med idag för jag kom inte på någonting alls som stämde med mig och temat, som är RUTIN. Ska man tolka det som att jag är en människa utan rutiner :) ja några vanliga vardagsrutiner har jag nog inte, ok gå till jobbet och hem igen men idag är det söndag och jobbet finns inte riktigt hos mig då. Sedan sa mitt ena F att du dricker ju the hela tiden på kvällarna så mitt bidrag får helt enkelt bli en kopp i mängden av allt the jag dricker på kvällarna. När nu väl fotot är taget och jag sitter här och skriver så kommer jag på att jag kunde ha fotat både läppglans och nagellack för det är helt klart någonting som jag har bra rutin på :)

Kruttornet
Plötsligt så skriver jag visst det längsta inlägg på länge och det känns kul för det har helt klart varit lite annat som tar min tid. Men någonting som jag aldrig ändrar på är mina långa måndagspromenader med min bästa promenadkompis A och på onsdagarna är det med bästa K. Det ska mycket till innan dessa ställs in och då måste det väl också vara en rutin, inga nytagna bilder från de promenaderna men dock en från min egna i fredags kring ringmuren.

En riktigt fin och solig söndag till er alla, själv blir det nog en bra bok i solen :)

8 kommentarer:

 1. Det blev ju ett fint "rutin" inlägg. ha en fin söndag. Kram Åse

  SvaraRadera
 2. Att ha en fin thekopp att dricka ur och må gott, låter som en härlig rutin

  Ha en fin söndag. // Lissen

  SvaraRadera
 3. Härligt rutininlägg. Hur bra som helst. Ha en fin söndag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Det blev några rutiner trots allt :-)
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Te och rätt kopp är en skön rutin tycker jag.
  Ha en skön söndag!
  kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Te hör till mina rutiner också. Gärna earl grey fast inte så starkt ;) Din kopp är verkligen fin!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Halloj!
  Mycket går på rutin utan att man egentligen tänker så mycket på det.
  Vilken fin the kopp, själv har jag några specialkoppar till mitt kaffe hihi.
  Ha d gott kram Arja

  SvaraRadera