söndag 20 april 2014
Nybakade Källarfranska Och Favoritgodis
Idag var det dags för lite nybakt ill frukost och det fick bli källarfranska, gott! receptet har jag på bloggen HÄR, håll till godo. Sedan var det det här med favoritgodis och den här påsken har jag hittat ett nytt favoritpåskgodis :) Nämligen Nougatfyllda marsipanägg från Anthon Berg. Har ni inte provat på dom äggen måste jag nog skriva att om ni gillar marsipan så är de helt fantastiska. Lite onödigt goa faktiskt så att efter den här påskhelgen så blir det nog att damma av motionscykeln.
Etiketter:
Recept Bröd och Bullar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Japp mycket godsaker har det blivit under helgen, men å andra sidan börjar gräsklippningssäsongen nu så då springer man snabbt av det.....Kramisar Tina
SvaraRaderaMycket gott finns det och mycket gott blir det :)
SvaraRaderaKram Maria
Mums vad gott med nybakade frallor :) En fin fortsättning på helgen. Kram Anna
SvaraRaderaDe där källarfranskan ska jag nog pröva på. Ser jättegoda ut.
SvaraRaderaGod fortsättning på denna helg.
Margit(maxelonia)