tisdag 14 januari 2014

Nu Ska Det Virkas En Apa

Jag virkar inte och säljer grejer men om det dyker upp små söta beställningar från nära och kära, då virkar jag gärna olika grejer. En apa fick jag en fin liten förfrågan om jag skulle kunna virka och det kan jag säkert göra sa jag :) Så ikväll ska jag sätta igång att virka på en brun liten apa.

Apan på bilden bor här hemma hos oss, den flyttade in för väldigt många år sedan från Kolmården och den är stor som en riktigt chimpans. Nu har apan blivit till en kul grej för vi flyttar runt den och sätter den på de mest tokiga ställen och ingen av oss vill egentligen ha den där den sitter, men vi kan ju förstås inte heller kasta  ut en sådan gammal kompis.

7 kommentarer:

 1. Så spännande! Vi ser fram emot att få följa ditt arbete med den lilla apan! Ha en fin kväll. Kram E

  SvaraRadera
 2. Så gulligt med virkade apor. Kul med en husapa som får flytta runt. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Det blir spännande att följa ditt arbete och få se resultatet. En gammal husapa ... Finns inte i varje hus men i de flesta finns något som dessägare har svårt att skiljas från. Visst är det märkligt men faktiskt både roligt och hemtrevligt. Lycka till med apan!

  SvaraRadera
 4. Den blir säkert fin, den bruna apan! Här har vi massor med djur, ett levande som bär omkring på en massa döda!! Gosedjur förstås! Vovven har en hel familj! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 5. Hoppla, det var en utmaning det, men om någon klarar det så är det ju du ;) Ska bli kul att följa arbetet med den, för du delar väl med dig?
  Söt liten kompis ni har där!
  Ha en finfin onsdag!
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Nej, man kastar inte ut så kära, gamla kompisar.
  Lycka till med virkningen. Är det någon som fixar det så är det du.

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 7. Så skoj! Skall bli kul att se hur den blir.
  //jonna d

  SvaraRadera