torsdag 23 januari 2014

Äntligen Återfunnen

Min kära stegräknare är återfunnen och jag blev så glad, men samtidigt väldigt förvånad.

Ni som läser bloggen vet nog att jag är en stegräknare och gör det varje dag och går inte ett steg under 10000 per dag (ok, kanske någon gång då). Hade haft samma på mig varje dag så den hade nästan vuxit fast på mig och gjort en liten grop på magen. Jo, det finns möjligheter att göra en grop där :) Så en dag i våras var den bara borta och jag letade verkligen överallt och ingenstans den gick verkligen inte att finna. Gillade just den modellen för den passar mig perfekt och tänkte att den kommer nog fram, men det gjorde den inte. När vi i somras skulle åka till NY så kunde jag inte låta bli jag var tvungen att veta hur många steg det skulle bli om dagarna (snittade ca 26000/dag). Beställde mig alltså en ny på tappa.se och har haft den nya varje dag sedan dess, man blir liksom lite beroende.

Men sedan idag på jobbet så var jag inne i ett skåp där jag väldigt sällan är och tog ut en ask med småsaker som jag skulle ha och där låg min stegräknare. Förvånad blev jag och visst undrar jag hur i alla sina dar den har hamnat där? Det lär jag inte få veta men nu har jag två :)

6 kommentarer:

 1. Det verkar som om den där stegräknaren klarar att gå iväg av sig själv!
  Min, den har visst tagit semester, men jag har koll på var den vilar sig!
  Kramisar M.E

  SvaraRadera
 2. Haha min har också semester! Och jag är lika förvånad varje gång att batteriet inte är slut, har aldrig bytt det!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej batteri verkar dom inte dra alls, har bytt en gång i min gamla och den är flera år gammal. Ha det bra Karin

   Radera
 3. Så duktig du är som använder den så flitigt. Vilken tur att du hittade den igen. Då har du en i reserv nu. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Ha, så duktig du är med gångandet. Jag hade en sån en gång men den stressade livet ur mig. Nu har jag en app i mobilen som mäter mina promenader på alla möjliga sätt och det känns som om den passar mig bättre. Men jösses så många steg du har, bra!

  Rödbetssmör låter jättegott, jag spar det i mitt minne!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det är kul med stegräknare ,, jag tappa min så glas gick sönder .. köpte en ny ... får den inte att funka , ska kolla på den adress du lämna här ..
  Ha de bäst ....

  SvaraRadera