tisdag 7 januari 2014

Nådastöt

Så där nu har jag läst den andra boken av Louise Penny i serien om kommissarie Gamache som löser mystiska mord i den lilla byn Three Pines. Pusseldeckare eller mordmysterier där man får fundera ut hur det hela verkligen gått till. I den här boken är det vinter i byn och den nyinflyttade kanske inte så populära damen blir mördad mitt under den årliga curlingturnering, så sätt funderingarna igång igen hos byns invånare. Hur hänger allt ihop och varför hade hon egentligen flyttat till den lilla byn?

Tycker nog att jag saknar den där riktiga spänningen som jag vill ha i en deckare. Men den här boken är nog i alla fall betydligt bättre än den första, sedan är det ju alltid trevlig att läsa vinterböcker när det är vinter.

Boken får en stark 2:a av 5 möjliga av mig.

2 kommentarer:

 1. Jag har nog inte läst någon deckare i vuxen ålder, men jag läste nog alla Kittyböcker när jag var liten!!! Varför vet jag inte.
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha och jag har inte läst någon Kittybok varken då eller nu, så det kan vara. Men deckare nu kan jag inte vara utan de gillar jag att läsa, Kram Karin

   Radera