måndag 13 januari 2014

Dags Att Börja Träna (Igen)


Ja, nu är det dags för mig och säkert några till att få ordning på just lite träning, för jag tränar inte mycket, utan tänker mera på maten. Nyårslöfte då? Nej inte för min del. Under alla helger och lediga dagar har inte mitt fokus direkt legat på att äta precis rätt hela tiden utan mera att på att nu är vi lediga och det är himla trevlig att laga mat tillsammans. Julgodis och lite fredagsmys även om det inte är fredag har också förekommit :) Så några julkilo har plötsligt hamnat på mig, inga problem och jag får inte panik över det jag vet hur jag ska göra. Börjar med att äta som passar mig och sedan är det dags för att börja med en massa friska promenader igen. Så att träffa bästa A igen idag och börja med våra måndagspromenader är toppen. Blev jätteglad idag när bästa K frågade om jag ville fortsätta med att promenera en stund efter jobbet på onsdagarna. Ska kanske lyfta ut stavarna ur bagaget och ställa dom vid ytterdörren istället också.

Hittade en juice i butiken som jag inte provat innan Fontana Grönsaksjuice, brukar inte dricka grönsaksjuice, men av någon anledning hamnade den i korgen. Tro mig den var riktigt god så den kommer att hamna i kylen flera gånger. Det borde ju var nyttigt också, eller??

4 kommentarer:

 1. Känns som ett avstamp vid nyår. Jag slutade äta godis då och det känns väldigt bra. Sedan är träning pricken över i. Så heja dig på din träning. Juicen ser god ut. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt varit duktig både över jul och nyår och tränat på gym minst 2 gånger/vecka. Men jag har ju den "pressen" på mig att jag måste träna om jag inte ska bli så mycket sämre. Mat och gott har jag intagit kanske något mer än normalt, men faktiskt inte stoppat i mig hela tiden. Så jag känner att jag varit duktig även om det funnits många frestelser. Dock är det inte alltid man är duktig och det viktiga är att man tar upp tråden igen.
  Du är SUPERDUKTIG som kommit igång med promenaderna igen. Heja dig! Tänker du dessutom på mat och gott också så ett extra plus i kanten för dig!
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 3. Jag lever av och till på Fontanas grönsaksjuice med Tabasco i. Perfekt vid typ alla tillfällen :-) Lycka till med träningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den hade verkligen en god och ganska stark smak, den kommer jag också att köpa många flera gånger. Karin

   Radera