fredag 10 januari 2014

Fruktigt Fredagsmys


Har tänt julljuslyktorna på bordet och det blir nog sista kvällen för imorgon är det tänkt att julen ska packas ihop. Får se om några lyktor får vara kvar ett tag, det blir så varm av de röda färgerna tycker jag och det kan behövas i det här regniga och inte allt för mysiga vädret, hu vad jag fryser.

Ikväll blir det lite fredagsmys med sådär lite lagom hårda och goda päron, Conference. Även blivit bjuden på ett glas fransk lemonad. Visst låter det lite fint och gulligt med lemonad. Märket är Effervé och har smak av granatäpple, blåbär och citron, mycket gott och läskande.

En riktigt mysig fredagskväll på er, här blir det de två sista avsnitten av Bron. En ruskigt bra serie om ni frågar mig.

4 kommentarer:

 1. Låter gott med lemonad! Jaa detta mörker gör en ju tokig snart! Ingen snö hos oss heller! Har ej sett bron nu men såg du Maria Wärn i veckan då? hemskt spännande:) Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Maria Wärn har jag inte sett men jag har läst dom böckerna. Bron var verkligen jättebra och jag ser fram emot att börja titta på andra omgången som jag inte heller såg när det gick på tv. Ha det bra Karin

  SvaraRadera
 3. Ja just det, Sven hette han ju, tack!!
  mm, conferencepäron tillhör mina favoriter, hårda såna är ju så goda!

  Ha det fint i helgen, trots vädret!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Här har vi städat ut Julen straxt efter Nyår, men många ljuslyktor och ljus är kvar ännu många veckor framöver, det är så mörkt här uppe i norr. Just nu har vi -13 grader och snöyra... lördagsmys ;) Ser väldigt lyxigt ut med lemonad!

  SvaraRadera