onsdag 1 januari 2014

1:a Januari

Då har vi en ny månad och en ny månadsbild och idag kan jag ju även skriva ett nytt år! Efter att ha firat in det nya året med allt som hör till, bästa finaste släkten, god mat, bubbel, raketer utanför fönstret och gosig nyårspuss. Så  det är bara att ta tag i det nya året, ska jag vara riktigt ärlig kommer jag nog inte märka så stor skillnad.

Funderade jag på hur jag gjorde med nyårslöfte, helt klart glömde jag bort den biten, så det kan gå :) Men som så många andra vore det ju bra att motionera mera, gå ner några julkilo och kanske inte äta godis och snacks. Hur som helst får det bli en skön promenad i naturen dag.

Ha en riktig bra dag och ett fortsatt bra år.

6 kommentarer:

 1. Du påminner mej alltid om att byta almanacksblad eftersom jag har samma bilder i min tavla i köket1 God fortsättning!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett gott nytt år! kram carolina

  SvaraRadera
 3. Önskar dig ett gott nytt år! kram carolina

  SvaraRadera
 4. Hej Karin och stort tack för din gulliga kommentar hos mig! Jag har verkligen inte haft för avsikt att göra någon orolig eller ens att ta en så lång paus från bloggen - det ”bara blev så”. Men jag håller med dig, man lär ju känna varann lite grann även i den här världen och när någon gör långa uppehåll kan man undra vad som hänt! Mina tankar har under hösten figurerat mycket kring ett eventuellt jobbuppdrag och det har påverkat mig mycket - dock är det ngt jag valt att inte beröra på min egen blogg just för många jag jobbar med läser det jag skriver. Roligt att läsa lite om vad du haft för dig sen sist!!! Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Ja det är lite att fixa med den nya almanackan. Jag brukar göra matsedlar i den. Får ta tag i det. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. GOTT NYTT ÅR till dig och de dina .....
  Ja dom är så fina dom där månadbilderna ..
  Tur man hant ut på promenad innan regn kom . men dagen är väl snart 10 minuter längre per dag .. Ha det bäst

  SvaraRadera