Ni som tittar in på bloggen lite då och då kanske kommer ihåg att jag bakade Rimbobullar för ett tag sedan. Skrev då att de gå bra att frysa in ogräddade och sedan bara ta fram och grädda. Här är beviset :)
Baka bullar och frys in,
Receptet är här.
Frys in ogräddade.
Ta fram i god tid och låt tina.
Pensla och pärlsockra.
Grädda i 250 grader i ca 5-8 min beroende på storlek.
Oj vad mycket gott det har varit på den här bloggen på senare tid! Farligt men härligt. Känner att jag börjar bli hungrig. Trevlig helg!
SvaraRaderaNej men fyyyy så gott det ser ut!! Nu blev jag ju helt sugen på nygräddade bullar:) Ditt recept på sweizernötkakan måste jag nog ta och testa alltså! Känner redan att detta blir en farlig blogg att följa:) Ha en fin lördagskväll!
SvaraRaderaJo nog förstår vi varför du testade pilatesbollen idag!
SvaraRaderaPuss från Melody