lördag 5 maj 2012

Underdieten Dags Att Prova

Som jag skrev igår så lagades ju en undergrytan och att det även fanns en 7-dagars diet till den. Tänkte att jag skulle prova 7 dagar är inte lång tid. (Vill igen tala om att varken dieten eller sopprecept är mitt utan att det finns på nätet på flera ställen om man söker på dieter / viktminskning under namnet underdiet, undergryta och även liknade med namn som soppdieten.) Det står att sjukhuset som gjort dieten har utgått från råvaror för att de förbränner kalorier fort och att man kan använda dieten hur länge som helst. Man kan äta hur mycet som helst och ändå förbränna och om man följer programet på 7 dagar minskar man i vikt 4 -7 kilo på en vecka. Vad vet jag om det stämmer men det kan inte skada att prova i alla fall, självklart återkommer jag med om det stämmer eller inte ;) Jag utgår från att man ska dricka vatten så mycket man vill under de här dagarna och att det kanske är meningen att man bara ska dricka the på dag 7 (i så fall herregud hur ska detta gå??? jag är ju "theoman"). Helt klart får jag göra några ändringar men det tar vi dag 4,5,6.

DAG 1: ät all slags frukt så mycket du vill, meloner passar bra. (ej bananer). Av grytan får man äta så mycket du vill.

DAG 2: ät så mycket grönsaker du vill råa eller kokta (försök att undvika ärter). Av grytan får man äta så mycket du vill.

DAG 3:  ät så mycket frukt och grönsaker du vill (ej bananer eller potatis). Av grytan får man äta så mycket du vill.

DAG 4: ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas lättmjölk. Av grytan får man äta så mycket du vill.

DAG 5:  ät 6 tomater och ca 280-300 gram nötkött. Försök att dricka 8 glas vatten under dagen. Av grytan får man äta så mycket du vill.

DAG 6: ät så mycket nötkött du vill.  Av grytan får man äta så mycket du vill.

DAG 7:  ät och drick, ät så mycket mörkt ris du vill plus grönsaker. Drick safter och  fruktsafter (sockerfria). The eller kaffe svart hela dagen.

3 kommentarer: