fredag 4 maj 2012

Undergrytan Är Klar

Nu har jag äntligen fått till den här berömda undergrytan som tydligen ska vara ett mirakel att äta om man vill gå ner i vikt. Den finns på många ställen att hitta på näten. Grönsakerna är tydligen sammansatta för att förbränna kalorier fort. Vitkål visst jag om sedan innan men kanske är just den här kombinationen bra vi får se. Till undergrytan finne det även en 7-dagars diet (underdieten) kopplad och det står att man kan minska 4-7 kg på en vecka, lite nyfiken blir jag att prova. I så fall börjar jag i morgon så jag kan följa ordentligt varje dag, får se jag har aldrig provat nån diet innan så det vore kul att prova.

Dagens steg.8455 (har misstänktsamt ont i foten så, lite rädd att det kan vara muskelinflamation där, det har jag haft innan, inte bra alls!)

2 kommentarer:

 1. Spännande =) Du får prova och utvärdera om det är något att ha. Äter du bara soppa då lr?

  krams!

  ps: kan du inte ta bort ordverifieringen när man lämnar kommentar? det är såååå jobbigt ;)

  SvaraRadera
 2. Morgon på dig!
  Hade ingen aning om att jag hade en sådan funktion, får jobba på det under dagaen :) jag skulle nog behöva lite bloggsuport av typ någon bra C det är många "grejer" jag inte har koll på och tycker inte att det blev lättare nu med allt det nya.
  Kram K

  SvaraRadera