söndag 13 januari 2013

Tack! Jag Har Fått En Bloggutmärkelse

Jag har fått en bloggutmärkelse av Annlin:s tack snälla för det, var roligt och vad glad jag blev! Med den följde några frågor som det kommer svar på här:

Favoriter
Nära och Kära såklart med extra kärlek till F & F, men det skulle också kunna vara : Skor, London, Bästa väskan, Havet, Italienskt, Semester, Hummer, Skogspromenader och en massa andra saker som min favoritblomma

Det här gör mig alldeles bubblig av lycka
Tror att det egentligen är tre saker som jag bubblar för, bubblor i champagne, bubblor i skumbad och så bubblor i ett brusande hav.

Favoritplats på jorden

Jorden är ju så stor men min favoritplats som alltid är inom räckhåll är Själsö. Att bara sitta och umgås, läsa bra bok och ha havet så nära.

Bästa godiset
Salt lakrits, ingen tvekan!

Det tackar jag inte nej till
Utflykter, korta eller längre bort.

Drömyrke som inte blev av
Polis, men med mina 158 försvann den möjligheten och så här i efterhand kan jag vara glad att det var på längden jag plockades bort och inte på något fystest eller simma snabbt :)

Vilken historisk person skulle du vilja bjuda in
Eberhardt Seger
Vem är det kanske någon undrar och det var han som uppfann dammsugaren. Kom och tänka på honom förut när jag tappade frukostknäckemackan i golvet, att liksom kunna tacka för uppfinningen vore fint.

Bästa köpet
Har gjort många för jag gillar ju att shoppa men...
jag tror att det bästa köpet bli när drömhuset är hittar. Ni vet det där stora med havsutsikt, kakelugnar i alla rum, en underbar trädgård med plats för allt jag vill odla, ett sjukt stort kök, ett växthus, gammal fin glasveranda och öppen modern planlösning, för det är ju väldigt vanligt i samma hus :)

Dagens "skulle verkligen vilja ha"

Tack igen för utmärkelsen! 

Tack även till er alla besökare som tittar in på bloggen, det är ni som gör det så roligt att blogga vidare. Hur skulle jag kunna välja ut några av er att skicka detta vidare till (verkar som att flera av er även fått del av denna utmärkelse) Jag tittar in till er och lämnar små kommentarer istället då och då :) 

Ha en riktigt bra söndag! (här ska det bli tårta igen)

8 kommentarer:

 1. Tårta idag igen!
  Roligt att läsa din svar. Jag kommer och hälsar på när du hittat ditt drömhus. Jag misstänker att jag måste ta färjan!
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden! Kul att läsa lite om dig.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Min favoritplats finns oxså inom räckhåll.
  Älskar Stockholm, där kan du alltid hitta en mysig plats nära vattnet att slå ner baken på. Att sitta där och läsa en bra bok är kanon

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att läsa lite mer om dig.
  Önskar en skön söndag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 5. Grattis till din award och tack för besöket hos mig, så hittade jag hit till dig och din trevliga blogg . Ha en härlig söndagskväll ! "vi ses"

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Hoppas du haft en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Grattis, kul att få läsa lite mer om dig vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till utmärkelsen. Kul att läsa dina svar på samma frågor som jag svarat på ;)

  Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera