onsdag 23 april 2014

Ugglor Eller Femöringar

För ett tag sedan vann jag några små knölar till just Ugglor / Femöringar hos fina bloggen Huset bakom lindarna, kika in och titta där om ni missat den. Tänkte jag skulle visa en bild på hur min vinst tar sig och växer på sig i krukorna. Om ni undrar varför jag skriver två namn på blommorna så beror det på att min mamma alltid har sagt ugglor så för mig heter de liksom det, men när jag vann knölarna så fick jag lära mig att de även heter Femöringar, konstigare var inte det :)

7 kommentarer:

 1. Min mamma sa också ugglor! Så jag är också van vid det namnet! Kul att de grodde, jag fick en kommentar från en bloggerska som inte hade fått sina att gro, det var för ett tag sedan. Jag tipsade henne att ställa dem lite varmare!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mamma som alltid haft sina blå ugglor i köksfönstret blev så glad över min vinst för av någon anledning har hennes egna inte blivit så bra i år, så då passade det ju väldigt bra att min små knölar får stå i hennes köksfönster på tillsyn och tillväxt i väntan på blomster. Så då blir det nog att hon får en kruka och jag en :) Karin

   Radera
 2. Har inte hört om de innan. Blir det någon blomma på sedan? Ha en finkväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ugglor har jag aldrig hört förut. Grattis till vinsten. Kram Åse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, ja det är kul med en levande vinst :)

   Radera
 4. Grattis till vinsten. Det ska bli spännande att se hur de blir.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig hört något av namnen!
  Grattis till vinsten!

  Kram Sandra

  SvaraRadera