fredag 13 september 2013

Trevlig Torsdags Middag

Igår hade jag en liten middag för mina bästa, en sådan kväll kan bara inte gå fel. Fick en superfin cyklamen och en mycket trevlig presentpåse, tack snälla ni.





Till ett litet välkomms tilltugg hade jag gjort snurrade smördegspinnar med brieost, recept kommer imorgon för nu har tydligen datorn tagit helg :)






Bjöd på hasselnötspanerad lax med citronsås, en klassiker hos oss som alltid brukar gå hem hos gästerna. Receptet har jag HÄR. Den här rätten är GI så det passade oss "tjejer" bra och den är bra för den går att förbereda och sedan bara sätta in i ugnen. Till den serverade jag en röd och en grön sallad (recepten kommer i helgen).

Någonting gott skulle det ju vara efter maten också och det fick bli apelsinsorbet som jag bakade av i ugnen med en marängtäcke. Receptet har jag HÄR.

8 kommentarer:

  1. Oj så smaskigt det såg ut! Kul med lite nytt tilltugg så jag väntar med spänning på det receptet. Hoppas du har en trevlig fredagskväll, själv ska jag se Skavlan nu!
    Kram Från Malmö

    SvaraRadera
  2. Ser väldigt gott ut! Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Ser ut som en riktigt toppenmiddag, men nog undrar jag vad du åt till dessert?
    Önskar dig en skön helg!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, jag åt bara apelsinsorbet utan marängtäcket, det gick hur bra som helst :) Kram

      Radera
  4. Låter som en riktigt go kväll. Men nu är det ju bara att göra likadant. Du bjuder ju på förslag till menyn. Bara att laga, bjuda in sina vänner och vips så blir det en repris någon annanstans i vårt avlånga land. Kanon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får jag skriva lycka till med middagen och vad kul att du gillar min meny, Karin

      Radera
  5. En sån brakmiddag!! Så härligt att få besök av bästa vänner!=0))

    SvaraRadera