måndag 9 september 2013

Femtio Nyanser Av Honom

Då har även jag läst den omtalade boken som är skriven av E L James, för någon gång var jag ju tvungen att läsa den. Vad ska man säga? Jo jag gillade den och läste den fort, för jag ville liksom veta hur det Ana skulle reda ut situationen när hon mötte Mr. Grey. Jag blev verkligen orolig och tänkte att det här kunde inte gå bra och så någonstans i mitten så börja jag tycka om honom också för han bakgrund verkar ju minst sagt lite trasslig. Och sedan vill man ju bara att allt ska bli bra och normalt, men då händer det oväntade och plötsligt bara sådär hade jag läst de 553. Läser man på det sättet är en bok bra inget snack om det enligt mig och självklart vill jag veta hur det går.

Det måste nog bli en riktigt stark 4.5:a av 5 möjliga.
Varför inte en femma kan någon undra och för er som läst boken kan jag tycka att det var lite mycket kontrakt för min del.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det är en riktigt bra bok men andra boken är mycket bättre tycker jag iaf. :)
  Hoppas du berättar vad du tycker om bok 2.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å vad kul att du skriver att den är ännu bättre och såklart ska jag skriva vad jag tycker om den framöver, Karin

   Radera
 2. Då kan jag tala om att jag tyckte det var en riktigt dålig bok, men att jag tycker att hon som skrev den är en riktigt smart affärskvinna! Det gäller ju att hitta ett ämne som får folk att köpa boken och dessutom få dem att köpa två till!
  Här blir det ingen tvåa!
  Kusinen!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker 2:an o 3:an var ännu bättre än den första. Man blir fast på nåt vis.
  Jag kan faktiskt rekomendera Crossfire triologin av Sylvia davis. Den påminner lite om 50 nyanser men är verkligen läsvärd

  SvaraRadera