Många smaker - Mycket räkor - Ganska starkt - Lättlagat - Låter det bra då ska ni absolut prova de här heta räkorna med chili och couscous.
ett halv kilo räkor (utan skal)
0.5 msk grönsaksfond
1 stor gul lök
2 vitlöksklyftor
2 röda chilifrukter
250 g cocktailtomater (ett tråg)
en halv purjolök
1 röd spetspaprika
örtsalt och grovmalen svartpeppar
Hacka den gula löken, finhacka den urtagna chilin och hätta upp enpanna pch fräs detta och vitlöken i olja tills löken är mjuk.

Koka cousousen efter hur mycket man önskar. Låt stå och dra under lock 5 min.
Lagar man till två personer ta bara lite cousous ca 1 dl, och det blir jättegott med alla smaker, lagar man åt fyra personer ta 3 dl cousousoch det blir mer av det, tycke och smak, jag vill inte ha så mycket :)
Grovhacka paprikan ocd dela tomaterna och ha ner det i lökblandningen. När tomaterna faller sönder lite tillsätt finstrimlad purjo, räkorna och rör om. Blanda sedan ner couscousen efter hur mycket man vill ha i.
Mums så gott det låter. Jag gillar räkor jättemycket. Kram Pernilla
SvaraRaderaDet där låter jättegott!!! Kram Anna
SvaraRadera