tisdag 9 oktober 2012

Bloggen Fyller 1 År

Hej på er alla som läser min blogg! Idag fyller bloggen 1 år och det känns verkligen konstigt, har jag verkligen bloggar i ett helt år, jajemensan det har jag varje dag :) och det har varit så himla skoj att jag fortsätter.

Några tack kanske, först till Cilla  som övertalade mig att verkligen börja blogga efter att jag hade pratat om det i evigheter och för all supporten. Även ett tack till min familjen som står ut med bloggen, virknålar, garn och små troll här och där men kanske främst för att det ska fotograferas i tid och otid, oftast när vi precis ska äta (ja, några känner av er läsare känner nog igen sig i det). Självklart även ett jättestort TACK till er alla läsare som tittar in på bloggen, från början var det ett 15-tal om dan och sedan har ni blivit fler och fler, och häromdagen var det över 100 besökare, jättekul! ni kan ju tro att jag var superglad då.

Kram till er alla, Karin

Dagens steg: 5245 (imorgon händer det någonting annat här istället för en massa steg)

4 kommentarer:

 1. Åh, tänk att det redan har gått ett år :) Och så mycket roligt du har skrivit om. Jag är superglad att du började blogga och det är roligt att se hur mycket du har tyckt om att pyssla och skriva om det. Det passar dig perfekt.

  Sedan tycker jag att vi ska hitta på något snart. Åker du i väg på höstlovet? Kramar hon som fick dig att börja knarka bloggar ;)

  SvaraRadera
 2. Ja då är de ju bara att säga GRATTIS till dig och din blogg ...Supertrevligt att komma hit in och titta och få tips , jag har säkert varit här var dag sen jag hitta bloggen .. Ha det bäst och blogga på .. vi hörs //Ingmarie

  SvaraRadera
 3. Grattis till ett år med blogg!
  Virkning kanske inte är min grej men det är alltid kul med fina bilder och att du skriver om så olika saker och ofta. Keep on blogging! / VBK

  SvaraRadera
 4. Hejsan på er, tack för snälla kommentarer självklart ska jag blogga på :) Karin

  SvaraRadera