onsdag 5 februari 2014

Bra Accessoarer Som Gör SkillnadArmbandJapp, idag är det fotoutmaning igen hos bloggen Tajais och teamat var just Accessoarer. Funderade ett tag påvad jag skulle fota.... handväskor skor smycken, för hos mig finns det ganska mycket av alla desssa sakerna. Svårt att välja men sedan var det så uppenbart, såklart jag skulle ha accessoarer som gör skillnad. Har armband på mig dagligen från just Childhood men även från Ung Cancer.

Childhoods armband köper du här och du köper tre stycken för 300 kr, perfekta presenter.

ARMBAND VITFuck cancer armbandet finns i vitt eller svart och kostar 100 kr, finns att köpa HÄR.

Igår köpte jag ett nytt armband från barncancerfonden, ett litet silverhjärta som sitter i en silkestråd. Hjärtat har ett litet hål i sig som symboliserar att man själv kan stoppa i någonting man tänker på, fint. Finns att köpa här och kostar 100 kr (inte helt lätta att hitta på sidan).

Halsband_208x238 
Diamanter i all ära men de här armbanden är inte dyra och kan faktiskt göra skillnad, så jag tycker att om ni har en 100 lapp över så köp er ett nytt armband.

Fotoutmaning javisst, men idag är inte alla bilderna i det här inlägget tagna av mig, utan hämtade på respektive sida och jag hänger med i utmaningen i alla fall.

13 kommentarer:

 1. Jag och min dotter har funderat på att skaffa varsett "fuck cancer" armband. Som du sa, man gör skilland. Det går till något vettigt. Nu när jag sett ditt så tror jag faktiskt att det är så det får bli. Tack!
  Ha en underbar dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Ooo, det där hjärtat var ju helt underbart! Måste kollas upp!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det jättefint och jAg kollade med dom , det passar alla storlekar , Karin

   Radera
 3. Det fina hjärtat har jag köpt. Det är fint. Ska kolla sidan med de andra. Vill gärna också ha ett fuck cancer. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli kul att se hur det ser ut när det kommer på posten, kram karin

   Radera
 4. Gillar hjärtat:) / Kramar!

  SvaraRadera
 5. Tänk att vi tänkte lika igen!
  Jag känner för att stödja Bristol Academy för att varje krona går till barnen där! Cancerfonden stödjer också, men ännu har jag inte köpt något armband!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Visst är det så. På min arbetsplats har jag upptäckt att vi har armbandet nästan alla 19. Mitt barnbarn och jag satt och trädde för ung cancer 29 st efter vi gjort vära egna. Kändes bra.
  Kram/y

  SvaraRadera
  Svar
  1. På mitt arbete är det också jättemånga som bär just det armbandet, kram Karin

   Radera
 7. Det gör du rätt i för det var ett fint bidrag!
  Pengarna går till något bra dessutom=))
  Skön dag till dig!

  SvaraRadera
 8. Eftersom jag har flera runt mig just nu som fått olika hemska besked av läkaren så bär även jag ett Fuck cancer-armband..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 9. Ja, jag har det i bakhuvudet att jag skulle köpa likadana, och nu fick jag en puff i rätt riktning. Tack för det, det behövs hur mycket pengar som helst till forskningen.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Halloj!
  Ett mycker bra inlägg för alla oss som just
  gillar accecoarer och framförallt för som du skriver
  att det gör skillnad.
  Ha d gott kam Arja

  SvaraRadera