tisdag 18 februari 2014

Underbar Stad, Men Vad Hände

Inget misstanke om att en katastrof skulle hända, då glider foten iväg och jag trampar i en ordentlig hundbajs:( 
Fundera inte ens på hur arg jag är. Tog ingen bild på själva katastrofen men om jag skriver så här - det finns tydligen sjukt stora hundar här på ön!

Det är ok för er att skratta åt eländet, och jag älskar alla hundägare som plockar upp!

8 kommentarer:

 1. Hundägare som inte plockar upp ska inte ha hund, det är min bestämdaste uppfattning! Fy farao! Jag skrattar inte... blir bara förbannad när jag ser sådana där högar.
  Här plockas det alltid upp och det händer att jag springer ifatt en och annan hundägare och delar ut en påse och talar om att de missat något.
  Hoppas stövlarna blev rena!
  Kram Melodys Matte E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stövlar? Om jag ändå haft gummistövlar på mig , men icke jag hade fina walkingdojorna. Kram

   Radera
 2. Här i lilla Västervik finns gratis hundbajspåsar i stadsparken! Och jag har sett det på fler ställen, men vi har alltid ett gäng påsar med i fickor och väskor!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag aldrig sett någonstans, bra!

   Radera
 3. Det är vidrigt att folk inte kan ta upp efter sina hundar. Nu när snön smälter dyker högarna upp i mängder. Fy tusan! Tur att du inte ramlade i den. Kram

  SvaraRadera
 4. Samma sak hände mig för ett par dar sen ,, mina nytvättade och nypustar gå-skor såg inte den stora högen .. inte roligt och som de luktar ..och svårt få bort ..... min önskar är att denna hundägare själv trampar i högen .Förstår inte hur hundägare kan göra så !!!
  Ha det bäst och hoppas du slipper trampa i skithögar nåt mer

  SvaraRadera