måndag 3 februari 2014

Tjockare Än Vatten


Vet ni vad jag ska göra i kväll?

Jo jag ska titta på andra delen av den nya svenska serien Tjockare än vatten. Av en slump igår så hamnade jag framför tv när reprisen av första avsnittet började. Hade egentligen inte tänkt titta på den , men någonting höll mig kvar och plötsligt blev jag nyfiken på hur det ska gå för de tre syskonen i det här dramat. Jag tycker den verkar stt kunna bli riktigt bra, om ni tittade, vad tyckte ni om serien?

6 kommentarer:

 1. Vi såg första avsnittet när det gick förra måndagen och vi tyckte att det var så bra att vi kommer titta på det andra i kväll.
  Det är ju sällan något bra på TV, så kraven är ju inte så höga.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Såg den också i måndags, trodde inte att vi skulle titta på den, men blev fast! Så vi sitter där också ikväll!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 3. Såg första avsnittet. Men missade det igår. Så bra att du påminde mig. Så jag kan se andra avsnittet i efterhand. Jag gillar serien. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jag har inte sett serien. Tänkte när jag såg trailern först att jag skulle se vad det blev till, men den går samtidigt som jag tittar på annat så det blev aldrig så. Jag är lite kass på att kolla på play och repriser så jag tror inte det kommer bli något med det. Men..man vet aldrig :-)
  Ha det gott

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Säger som alltid, missar alltid sånt här! Så jag kan inte orda om den:) Hoppas allt är gott ha en bra tisdag / Gunilla

  SvaraRadera
 6. Åh, jag tycker det är riktigt bra! Sitter uppkrupen i soffan med tekopp och stickning :)

  SvaraRadera