Ganska vanligt att ha mandel och russin i glöggen, men i år har jag blivit bjuden på rostad mandel till glöggen. Å lala skriver jag om det, här kommer det aldrig mera serveras vanliga mandlar utan här blir det rostad mandel i fortsättningen.
Skållar första och skalar mandeln och rostar sedan på svag värme i stekpannan till de är klara. Plopp ner i glöggen och det blir en helt annan smak. Tack snälla bästa B för det tipset.
Nu ska jag läsa ut min julbok!
Ja så får det bli!!! Rostad mandel är ju mycket goare :) En fin helg till dig. Kram Anna
SvaraRaderaVärt att testas låter det som.
SvaraRaderaLåter väldigt gott! Kram Pernilla
SvaraRaderadet har jag aldrig smakat, kanske skulle göra ett försök?!
SvaraRaderaFin skål, jag har snöat in lite på granar i år!
Skål vet jag inte? För några år sedan köpte jag några glasgranar med grönt ljus i som jag diskade ut och använder till mandel och lite glöggodis under julen. Dom passar perfekt till det :)
Radera