söndag 11 november 2012

Söndag Och Nybakade SmörgåsGifflar


Ibland så blir det nybakat till frukost, oftast blir det scones men idag bakade jag smörgåsgifflar istället. Använde samma RECEPT som jag brukar ha till mina fyllda smörgåsgifflar men idag blev det utan fyllning. Då blir det som ett vanligt frukostbröd, så att man kan ta sig lite marmelad och ost på istället :) Önskemål från någon i familjen var att ha riven ost på, så det blev det på några stycken.

Jag har hittat en tävling hos bloggen Trollgarn där man kan vinna den här fina boken. Skulle passa mig perfekt för jag har blivit lite sugen på att prova på att sticka sådana där fina vantar som det verkar som att alla stickar.
Några varv på min mormorsruta blev det igår kväll också, perfekt att virka på när man tittar på tv. Mormorsrutan ska bli framsidan på en kudde till jul. Mönster hur man virkar finns HÄR på bloggen.

Dagens bästa: kan jag skriva redan nu för det är ju pappa såklart :)

6 kommentarer:

 1. Härligt att vakna till doften av nybakat!
  Det blir det allt för sällan här. Ska jag vara riktigt ärlig så bakar jag faktiskt bara mitt eget lchf-bröd nuförtiden...
  De andra får tyvärr bara köpebröd!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Åhh Karin vad sugen jag blev på mumsiga gifflar när jag ser din bild. Tyvärr så har jag en riktigt slödag i dag så det blir till att få ut någon annan att köpa nåt gott. Ha det fortsatt bra. kram

  SvaraRadera
 3. Mmm va gott nybakat. Det gör man alldeles för sällan.
  Önskar dig en skön söndag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. hejsan på er, skön fortsatt söndag till er med. Karin

  SvaraRadera
 5. Åh alla dessa fina mormorsrutor man ser överallt ! ynd att jag inte har tålamod till det :p

  SvaraRadera
 6. Åh, vad goda gifflarna ser ut!!

  Kram/M

  SvaraRadera