fredag 2 november 2012

B Som I...

B som i Botaniska

Bloggutmaningen A-Ö som drogs igång igår av Bara Sara är nu helt logiskt på bokstaven B. Min bild kommer från botaniska trädgården i Visby som är en av mina favoritplatser i stan, en plats som jag besöker så ofta jag bara hinner och kan. Hur ofta man än kommer hit så ser det aldrig lika dant ut, det gillar jag.

6 kommentarer:

 1. Tycker du valde en kul inriktning på dina bilder, alltid roligt att se hur det ser ut på olika platser runt om i Sverige. Det är ett vackert land.., och Gotland är ett smultronställen!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Botaniska, åh, det var länge sedan. Tack för att du tipsade mig, får åka tid i sommar. Jag håller med Hönan Anna, jättekul att se olika platser ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. hejsan! Kul att ni gillade mitt upplägg, Karin

  SvaraRadera
 4. Håller med ovanstående o längtan t Gotlland blir bara större!
  Puss från Melody

  SvaraRadera
 5. I sommar är du stor nog att komma Melody :) Jag ska gå till brevlådan nu med din vinst, hoppas du kommer att gilla den. Paketen passar väldigt bra på en picknick, ha en bra fredagskväll Karin

  SvaraRadera
 6. Oj, Botaniska i Visby hade jag helt glömt bort, festade där för...17-18 år sen när vi var på medeltidsvecka i Visby. Härliga minnen som kommer tillbaka. Bra B!

  SvaraRadera