onsdag 9 oktober 2013

Hurra Bloggen Fyller 2 År :)

Idag är det verkligen ingen vanlig dag utan idag är det bloggens födelsedag :) Så är det för två år sedan gjorde jag mitt allra första blogginlägg här och den här bilden på den lilla konstiga (lite fula) virkade renen som bor i bokhyllan fick vara med på bild. 

Många inlägg har det blivit sedan dess, recept på mat och bak, utflykter och lite längre resor. Många böcker har jag läst och hur mycket jag har virkat de här två åren vet jag inte. Men en figur som flyttat in på bloggen är det virkade trollet som alltid ställer upp som modell.

Ingen tvekan här utan bloggen kommer fortsätta på samma sätt framöver och det vore kul att veta om ni önskar några inlägg av någon speciell sort. För det är tack vare er bloggläsare här på bloggen som gör det så himla kul att fortsätta och det känns verkligen som att man börjar känna några av er på "riktigt" nu. 


Som tack till alla besök och snälla kommentarer skulle jag vilja bjuda er på en tårtbit :) Det kan ju bli lite svårt så ni får hålla till godo med ett recept på den här fantastiska kladdiga smaskiga chokladtårtan i stället.

Kram Karin

17 kommentarer:

  1. Grattis till dina 2 år. Det är alltid skoj att kika in i din inspirerande blogg. Min blogg fyller 1 år idag och det är fortfarande lika roligt att både blogga själv som att läsa alla andras fina bloggar. Ha en fin dag och god fortsättning!
    Kram Yvonne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att din blogg också har födelsedag, grattis på dig också :) Karin

      Radera
  2. Grattis på 2-årsdagen! Det är beundransvärt att du orkar göra inlägg varje dag på bloggen och det är roligt att läsa för det gör jag oftast. Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har väl blivit lite av en grej att jag gör inlägg varje dag även om de inte är så långa, Karin

      Radera
  3. Två år, så himla roligt :) Det är alltid roligt att läsa vad du har för dig även om jag just nu är lite dålig på att kommentera. Men läser, det gör jag! Kram på dej

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gulligt av dig för det är ju du som ligger bakom mycket av att det verkligen blev en blogg och all bloggsuport jag behövde i början:) Tack snälla söta för det för jag ångrar mig som du förstår inte. Kram

      Radera
  4. Grattis till dig. Kul att du hållt på i 2 år. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  5. Grattis på 2-årsdagen och tack för kakbiten till kaffet.

    SvaraRadera
  6. Åh gud, vad jag blev sugen på att baka nu :) Grattis till dina 2 år på bloggen och att det känns så bra. / Kram LillaMy!

    SvaraRadera
  7. Hipp hurra och stort grattis på 2-års dagen!!!!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Grattis grattis! Och tack för receptet på kakan som ser så god ut. Edith ja, visst är hon en liten goding. Hon är en bischon havanaise men kortklippt sådan. Rasen ska egentligen ha hellång päls men det passar varken oss eller Edith ;)
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lilla Edith är verkligen jättesöt ska spana efter den rasen och baka gärna tårtan, Kairn

      Radera
  9. En födelsedag till att fira idag! Stort GRATTIS! En bit tårta tar vi gärna här även om vi varit på italiensk restaurang och ätit en riktigt god middag!
    Kram M.E

    SvaraRadera
  10. Stort GRATTIS på bloggens 2-års dag!! Visst är det superkul att blogga?! Jag älskar det och jag blir så glassväg alla som skriver till mig., nya läsare m.m.
    Jag tycker din blogg har det mesta precis som du skrev.
    Många kramar och grattis än en gång

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera
  11. Gratulerar till dagen och tack för den fantastiskt goda kakan! Mumsig värre.
    Att man skriver rakt ur sitt hjärta är det som jag tycker är så roligt att läsa hos andra (OK man lämnar in ute sitt inre) och man "småpratar" lite grand så där, det är så mysigt!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  12. Grattis! Jag gillar ju handarbetsinläggen bäst. Men jag har även provat flera av dina recept. Jättegoda. Favorit är nog fröbrödet, enkelt, gott och nyttigt! Låter bra att du fortsätter i samma stil!

    SvaraRadera
  13. Grattis på 2 årsdagen. Jag älskar fortfarande din blogg precis som jag gjort från början. Även om jag inte kommenterar så ofta så försöker jag läsa varje dag. Stort tack för dina härliga inlägg kram

    SvaraRadera