söndag 26 oktober 2014

Vintertid I Vit Färg

Sankt Petri Kyrka
 

Sankta Gertruds Kyrka
Idag börjar vintertiden och jag tänkte chocka med två riktigt vintriga bilder ;-) Nej inte snöar det inte utan bilderna tog jag förra året i Västervik när jag var ute och gick i snövädret. Om jag längtar till årets snö? Ja men visst gör jag det lite grann för visst är det fint att vara ute och promenera i den där första riktigt vita snön och det knakar under fötterna. Å så tycker jag att allting liksom får lite nya kläder när husen blir vitmålade av snön.
I dag är temat hos fotoutmaningen Vänner emellan FÄRG och då kan ju det här inlägget passa riktigt bra, när jag visar mina vintervita bilder. Vill ni titta på flera färgglada bidrag på klicka in hos Maria.
 
En riktigt fin och höstig söndag till er alla, Kram Karin12 kommentarer:

 1. När jag lämnade Västervik igår föll det regn över kyrkorna, men
  idag lär solen lysa och det är nog ingen som längtar efter snö
  ännu!
  Soliga hälsningar från oss på Sydkusten!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Fina vintervita bilder, men snön kan vänta ett tag till :)
  Ha d gott Kram Arja

  SvaraRadera
 3. Så fina vintervita bilder. Jag gillar också den första snön. Det är något speciellt. Bra tolkning . Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Brrr, det där såg riktigt kallt ut. Men vackert!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Visst är det vackert med snö, särskilt när den får vara vit och ren. Men som det brukar bli här i södra Sverige med slask och smutsiga gator om vartannat så är det minst sagt vackert! Men snön får gärna dröja ett tag till!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 6. Vackert med snö men just nu längtar jag inte ett dugg efter den.

  SvaraRadera
 7. Å jag kan höra knarret under skorna när man går, det är så att jag får gåshud. En underbar känsla.

  Kram Tatjanis

  SvaraRadera
 8. Snö bilder mmmmmmm, jag längtar också trots att de flesta i min närhet virrar på huvudet åt min vinterglädje så fortsätter jag längta.
  Ha det bäst! Kram Kristina

  SvaraRadera
 9. Fin tolkning! Jag längtar också efter snö, det bli ljusare och snölandskapet kan vara så vackert. Gnistrande snö mot en klarblå himmel är så fint! Kram Lena

  SvaraRadera
 10. Vackra vinterbilder! Första snön är verkligen något speciellt men jag hoppas att det dröjer ett tag till innan den börjar falla.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Vackra vinterbilder, kan nästan känna hur snön knakar under fötterna en härlig känsla. Kram åse

  SvaraRadera
 12. Vitt är vackert! Båda kyrkorna är vackra på sitt sätt! Jag har sjungit mest i St Petri men tog studenten i Sankta Gertrud så de ligger jämsides även där!

  SvaraRadera