måndag 10 februari 2014

Ny vecka Och En Ny Förvirrad Vän?

Den här veckan börjar som vanligt med långpromenad på måndagskvällen. Och äntligen har jag fått en ny liten vän :) Eller nej kanske inte ännu!

Vad handlar det här om kan man undra, jo i helgen har jag införskaffat min nya dator. Nu är jag mest förvirrad och det är jag ordentligt. Ni som tittar in till mig ibland vet nog att den sista tiden har min dator varit helt stendöd och jag har verkligen varit ledsen för det, det var en fin gammal vän liksom. Men nu har jag alltså äntligen hittat en ny, en vit ASUS fick det bli och visst ser den fin ut. Men HJÄLP vad mycket nytt, det här nya Windows 8, kommer att göra mig helt galen. Varför ändra saker som funkar? Känns verkligen som att jag är helt borta och blåst hela tiden på allt vad datorer heter, men den gamla var ju min bästa vän och på jobbet är jag ju också ganska bra på datorer. Hur som helst det är mycket nytt att lära sig och när jag dessutom har min nya Iphone som ska funka ihop med bilder och så så blir det ju inte lättare. Men skam den som ger sig, jag börjar ju bli ganska bra på att blogga från mobilen så det här kommer nog att gå bra om ett tag :) hoppas jag.

Så nu ska jag försöka att blogga på lite mer ordentligt igen och även besöka alla trevliga bloggar och bloggvänner igen.
Bild från ett regnigt Västervik i söndags nere i fiskarhamnen. 
Den verkar ju inte bli suddig som bilderna i lördags och då vet jag vad det kan ha bero på, ja det gäller att pröva sig fram med tekniken :)

2 kommentarer:

 1. Härligt att du fått ordning på utrustningen! Skönt när allt är som vanligt!
  Visst är Västervik en mysig liten stad!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Den ser riktigt fin ut, din nya vän.
  Jag kan inte mer än hålla med dig. Jag är inte alls vän med Windows8. Jag tycker det gamla var mycket bättre och lättare. Men allt ska ju ändras även sånt koncept som fungerar perfekt. Nåja..
  Du kommer in i det, jag lovar.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera