söndag 4 augusti 2013

Den Sista Akten

En dag på stranden och jag har läst den här boken, som gick väldigt fort att läsa. Mari Jungstedts Den sista akten är ännu en bok om kommissarie Knutas och hans kollega Karin som jobbar i Visby. I den här boken är det en journalist som blir mördad mitt under Almedalsveckan och spaningsarbetet leder till en snygging på Romateatern och en lätt hysterisk dam. Bra sommarläsning med inte riktigt spännande tycker jag. Hoppas att den senaste boken i serien passar mig bättre för självklart vill jag veta hur det går för Knutas och Karin.

Boken får en 3:a av 5 möjliga av mig.

5 kommentarer:

 1. Precis så är det med de där böckerna, man läser dem för man vill se hur det går för Knutas och Karin, men mycket mera ger de inte i läsupplevelse!
  Och så är det nog med många av de svenska deckarförfattarnas böcker, man vill liksom se hur det går för huvudpersonerna. Som en följetong i en veckotidning. För ofta är de både förutsebara och lite småstrista!
  Hoppas du har en mer spännande bok i dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det är aldrig lätt att veta om en bok är ok. Hoppas nästa bok är bättre. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hej på er! Ja till dagens strandbesök har jag laddat med en ny bok och hoppas att den blir bättre. Ha det bra i sommarsolen Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig läst Jungstedt! Men visst är det så att ibland blir det lite för många böcker med samma huvudperson, så tycker jag iaf!
  Har du läst Kristina Ohlsons??? Mycket bra böcker!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Har inte läst några böcker av henne men ska kika på några nästa gång jag köper böcker, alltid kul med något nytt så jag tackar för tipset. Karin

   Radera