onsdag 20 februari 2013

Hur Tänkte Jag Nu?

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Raggsocksstickningen är igång men jag kan inte hitta nystat som ska vara till rand  tre och fyra. Började också sticka på en halsduk till mig själv i mjuka garnet Freja från Svarta fåret efter ett mönster i en tidning. På något sätt räknade jag fel så det garnet kommer inte att räcka, måste alltså skaffa mer av samma färg eller köpa något annat. Det blir att virka någonting i stället tror jag, där behöver jag inte tänka lika mycket :)

10 kommentarer:

 1. Det är skänt att slippa att tänka ibland ;)
  Önskar en bra lill lördag! ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Stickar du på båda strumporna samtidigt? Smart! Då blir de klara samtidigt alltså! :-)/Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå, japp det gör jag, smidigt tycker jag att liksom ta en bit i taget och som du skrev då är ju båda klara på en gång. Ha det bra

   Radera
 3. Det där att båda blir klara på en gång låter avancerat! Undrar hur det går till, kanske du kan ge en lektion!
  Ha det gott med mannen!

  SvaraRadera
 4. Hej vad du var smart o göra båda på en gång. Har inte ens tänkt i dom banorna. Men Tusen Tack för tipset nu ska jag lägga upp maskor på den andra sockan innan jag stickar vidare. Ha en mysig morgondag kram Beijan

  SvaraRadera
 5. Tack för din hälsning inne hos mig! Oj, vad duktig du är på att sticka! Själv har jag gjort ett par strumpor (i slöjde...) och de blev _inte_ lika kan jag säga, men de gav ett tillfälle till ett gott skratt för många =)

  SvaraRadera
 6. Ibland kommer det av sig och blir galet. Jag virkar också mest för tillfället men jag siktar på stickning framöver, det är så härligt men jag vet att jag alltid ska ändra på mönstret och så blir det pannkaka av alltihopa och liggande!

  Jag ville vara följare till din blogg men jag ser ingen sån där funktion "Anslut dig till den här....." som finns på blogger, men du kanske inte vill ha nån sån. Det hade varit kul att få uppdateringarna!

  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Vi ska se hur det där funkar och du är välkommen som följare, Karin

   Radera
 7. Hej Karin!
  Idag var jag hos Colin och hjälpte honom hämta ett brev! Ha ha så kul det var från dig!
  Jag har länkat till dig! Jättesöt skallra du virkat!
  Puss från Melody

  SvaraRadera
 8. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Hoppas du hittar ditt nystan eller ett annat. Blir bra i slutändan

  Kram/Y.

  SvaraRadera