fredag 30 mars 2012

Torsk Med Sparris Och Purjolök

Här är en torsk som är buslätt att göra

torsk, beräkna ett halvt paket frysen torsk per person.
1 stor purjolök
sparris, i väntan på den färska sparrisen så får det duga med ett fryst paket.
lite färsk pressad citron saft
örtsalt och peppar blandade sorter
2 dl grädde (mer om det ska bli mycket sås)

Skär den tinade fisken i kuber, skiva purjolöken och dela sparrisen i fyra delar. Blanda alltihopa i en ugnsfast form. Pressa över lite citron, salta och peppra och häll till sist över grädden. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter det beror ju lite på hur mycket fisken är tinad.

Riven morot och gröna ärter till passar bra, men ris eller pressade potatis till är nog inte heller helt fel.

Dagens steg: 10200 (varför börjar det regna precis när jag går ut genom dörren?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar