söndag 8 mars 2015

Vår


Oj oj redan några dagar inne i mars och inte ser det ut som på bilden inte. Inte en gnutta snö utan barmark och vårblommor som blommor, riktigt härligt. Dålig att skriva på bloggen, ja jag vet och det finns inte riktigt tid till det. Men något som kommer att göra det bättra är att jag har en liten ny fin dato (äntligen) och vi två börjar så smått att komma bra överens. Det borde ju göra att jag iallafall ska få till några fler inlägg. Något annat som är lite komisk är att nu när jag bloggar och virkar som minst  har ett ganska stort företag hört av sig och frågat om mönster. Så nu får jag skärpa mig :-)

Ha det bra så hörs vi snart igen!

7 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med vår. Här blommar det också smått. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart att våren säger hej?!
  Men gud vad kul för dig att ett stort företag hört av sig om mönster. Grattis! Att du inte bloggar hela tiden är väl inte hela världen. Du bloggar iaf vilket gör mig glad.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var gulligt skrivet av dig kram Karin

   Radera
 3. Men vad kul att få en sådan förfrågan!! Du är ju så kreativ med din virknål. Hoppas du får en fin vecka och kul att du är tillbaka!
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Ibland kommer man in i en period när det inte är så roligt/viktigt att sitta vid datorn.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så mycket med annat så tiden räcker inte till, kram Karin

   Radera
 5. Gratulerar! Vad roligt att du fått en förfrågan. Du behöver nog inte skärpa dig. Jag tror det är för dig som för oss alla, ibland blir det bara för mycket. Blogga tappar sin tjusning när det blir ett måste tycker jag. Hoppas du hinner njuta av våren. Allt gott!

  SvaraRadera