tisdag 4 mars 2014

Virkad Semla


Semlor i alla ära men jag läste någonstans idag att en semla innehåller 500 kalorier, vad vet jag om den sanningen. Men om någon föredrar en helt kalorifri variant så går det ju bra att virka en :) Här är mitt mönster på den virkade semlan med fluffig grädde.

10 kommentarer:

 1. Jättefina semlor! Och en kalorifri variant!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nämen det var ju en bra variant! Helt kalorifri ;) Passar såna dagar jag äter lite mindre, som tur var det ingen sån dag idag så jag fick en riktig semla! (äter lite efter 5;2..) Och jag tror banne mig den var från Brödboden, dem vi fick på jobbet idag, och dom var verkligen jättegoda!! Värd varje kalori ;)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tycker ja också att ibland kan man lägga kalorierna åt sidan och unna sig en mumsig semla :) kram Karin

   Radera
 3. Jaa det har jag hört också,bättre med din variant!Kramelikram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Nyttiga semlor du bjuder på.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hmm....det var kanske den varianten man skulle hållit sig till idag....eller nej...ibland får man unna sig, och semlor är en fantastiskt god sak att unna sig! :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Åhh så bra du har lyckats med semlorna, jag har inte sett den virkade varianten ännu. Sen har jag inte heller ätit någon semla ännu, det var meningen att jag skulle smaka på en idag, men så blev det ej.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 7. Så fina! Men det blir nog lite luddigt i munnen... ;-)

  Vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 8. Så söta små semlor!
  Ha en fin dag/kram Lisa

  SvaraRadera
 9. Det var en bra semla, det! Semlor är goda men dom tillhör inte mina favoriter så då var dom här bra! Och vackra. Och tåliga!
  Agneta kram

  SvaraRadera